Sct. Mikkels Kirke tilbyder babysalmesang

Babysalmesang starter op igen


Onsdag den 808.09.2021 kl. 10. Der er begrænset antal pladser på holdet, så tilmelding er efter først til mølle

Læs mere her:Babysalmesang er for babyer fra 0 til ca. 1 år og enten mor eller far.Babysalmesangen, som er gratis, foregår onsdag formiddag fra kl. 10.00 til ca. 10.45 i kirken. Vi slutter senest kl. 12.00. Medbring et tæppe eller en dyne.

Babysalmesangen ledes af Anja Stampe fra Slagelse Musikskole og sognepræst Simon Buchwald.

Kunne du tænke dig at være med eller vide mere, så kontakt:Sct. Mikkels KirkekontorKirkepladsen, Rosengade 4Tlf. 58 52 05 11Mail: sanktmikkels.sogn@km.dkÅbent mandag-fredag kl. 9-13. Tirsdag tillige 15.30-17.30. Lørdag lukket.

Kollekt

Du kan give til kollekten ved at bruge MobilePay. Her er nummeret:

Bliv frivillig ved Sct. Mikkels Menighedsråd. Læs mere under Menighedsrådet og send os dine oplysninger:

Sjælesorg på Nettet

Sjælesorg på Nettet (SPN) er folkekirkens digitale online-tjeneste til alle, der måtte ønske en sjælesorgssamtale, som er en fortrolig samtale med en præst/sjælesørger. Sjælesorg på Nettet er mobilt i den forstand, at hvis man har sin digitale tablet, smartphone, computer eller iPad ved hånden, kan man ved at klikke sig ind på Sjælesorg.nu i åbningstiden chatte med en præst alle vegne fra, på gaden, i bussen, i toget, på arbejdspladsen, i sygesengen fra hospitalet og fra ens hjem. Man skal ikke bestille tid hos præsten eller møde personligt op men blot logge sig ind på hjemmesiden sjælesorg.nu for at få kontakt.

Klik her

Facebook

Klik her for at komme til vores Facebookside

På vores Facebook-side kan du følge med i kirkens liv, læse om vores aktiviteter, læse og høre strøtanker fra vores præster, høre musikklip og deltage i debatten om vores allesammens kirke.

Deling og print

Del dette:

Søgning

Send sikker mail til Sct. Mikkels Kirke

Tryk her: https://sikkerformular.kirkenettet.dk/contact/form?sid=7345