Børnekonfirmand (Minikonfirmand) i Sct. Mikkels Kirke

Slagelse, den 16. juni 2017

Kære forældre til børn i 3. klasse på Søndermarksskolen.

Vi vil gerne invitere jeres børn til at blive børnekonfirmander i Sct. Mikkels sogn. At være børnekonfirmand eller minikonfirmand vil sige, at man tyvstarter lidt med konfirmationsforberedelsen, da der er et langt spring fra man bliver døbt til man skal konfirmeres.

Målet er, at jeres børn i børnekonfirmandundervisningen møder og lærer kirke og kristendom at kende. Vi lægger vægt på oplevelse, samvær og samtale. Vi fortæller bibelshistorie, synger, leger, tegner, maler, beder Fadervor, går på opdagelse i kirken og meget mere.

I løbet af undervisningstiden indbyder vi til familiegudstjeneste i Sct. Mikkels kirke søndag, den 29. oktober kl. 10. Vi slutter af med et særligt arrangement for børnekonfirmanderne og deres familier tirsdag, den 28. november kl. 17.

Alle børn i 3. klasse er velkomne, og det er ikke en betingelse, at jeres barn er døbt. Børnekonfirmandundervisningen er ingen betingelse for senere at kunne følge konfirmandforberedelsen og blive konfirmeret.

Forløbet vil strække sig over 10 uger på tirsdage fra klokken 14.00 – 15.50 fra tirsdag, den 5. september til og med tirsdag, den 28. november 2017 (med undtagelse af tirsdagene 3. og 10. og 17. oktober).

Børnene vil blive hentet på Søndermarksskolen i bus og fulgt tilbage til skolen af Marie Legarth. I kan også selv hente jeres barn ved kirken. Her slutter vi 15.40.

Endvidere er der tilbud om, at børnene kan deltage i krybbespil, som opføres ved familiegudstjenesten i Sct. Mikkels kirke søndag, den 10. december kl. 14.00 og tirsdag, den 12. december kl. 10.00. Vi øver krybbespil hver lørdag kl. 10.00 – 11.30 fra den 29. oktober.

Tilmelding er nødvendig for at blive børnekonfirmand og deltage i undervisningen. Derfor er det vigtigt, at I sender en mail til undertegnede:    male@km.dk  senest mandag, den 21. august med oplysninger om barnets fulde navn, klasse, adresse og jeres telefonnummer  samt om I tillader, at vi må tage billeder af jeres barn og bruge f.eks. i kirkebladet eller kirkens hjemmeside.

Har I nogle spørgsmål, er I meget velkomne til at henvende jer til sognepræst Marie Legarth på telefon: 5852 0755 (bedst tirsdag, onsdag og fredag kl. 11-12 samt torsdag kl. 17-18 )  eller 5761 5570 eller male@km.dk.

Venlig hilsen

Marie Legarth,   sognepræst ved Sct. Mikkels kirke

Bemærk: Går dit barn på Dyhrs Skole, tilbydes lignende i foråret 2018.

 

 

 

Bliv frivillig ved Sct. Mikkels Menighedsråd. Læs mere under Menighedsrådet og send os dine oplysninger: