Filmdag med andagt, film, frokost og debat i Nørrevangskirken (FAUS)

Tid og sted: Lørdag d. 31. oktober 2020 i Nørrevangskirken, Nørrevangstorvet 1.

Tilmelding og betaling: 125,- kr. til Nørrevangskirken, SUJ@KM.DK, 5850 1116.

Tilmeldingsfrist: 23. oktober 2020. Arrangør: Fælles Aktivitetsudvalget Slagelse.

Max. antal deltagere: 32 efter først til mølle princippet

Program:
Kl. 10.00 – Andagt v/sognepræst Katja Rosholm Schiøler
Kl. 10.30 – Filmfremvisning
Kl. 12.30 – Frokost
Kl. 13.15 – Debat og kaffe/te samt kage
Kl. 14.00 – Tak for i dag

Om filmen "Mandariner":

Dette Oscar- og Golden Globe-nominerede drama udspiller sig i den georgiske Kaukasus-provins Abkhasien i efteråret 1992, hvor abkhaserne med hjælp fra russerne kæmper for at frigøre sig fra Georgien. Mellem skovklædte bakker, ikke langt fra Sortehavet, ligger en lille by, hvor langt de fleste indbyggere er flygtet. Tilbage er kun den ældre mand Ivo og hans nabo Margus, der ejer en mandarinplantage. Margus ønsker også at rejse, men ikke før han har høstet sine mandariner. En dag er der skyderier ude på markerne og Ivo finder en overlevende, der viser sig at være en kaukasisk mand, Ahmed. Da de er ved at begrave de døde georgiere, ser de, at en af soldaterne stadig er i live og tager også denne mand med hjem for at pleje hans sår. Således er der nu to fjender under samme tag, Ahmed og Niko.

Kollekt

Du kan give til kollekten ved at bruge MobilePay. Her er nummeret:

Bliv frivillig ved Sct. Mikkels Menighedsråd. Læs mere under Menighedsrådet og send os dine oplysninger:

Sjælesorg på Nettet

Sjælesorg på Nettet (SPN) er folkekirkens digitale online-tjeneste til alle, der måtte ønske en sjælesorgssamtale, som er en fortrolig samtale med en præst/sjælesørger. Sjælesorg på Nettet er mobilt i den forstand, at hvis man har sin digitale tablet, smartphone, computer eller iPad ved hånden, kan man ved at klikke sig ind på Sjælesorg.nu i åbningstiden chatte med en præst alle vegne fra, på gaden, i bussen, i toget, på arbejdspladsen, i sygesengen fra hospitalet og fra ens hjem. Man skal ikke bestille tid hos præsten eller møde personligt op men blot logge sig ind på hjemmesiden sjælesorg.nu for at få kontakt.

Klik her

Facebook

Klik her for at komme til vores Facebookside

På vores Facebook-side kan du følge med i kirkens liv, læse om vores aktiviteter, læse og høre strøtanker fra vores præster, høre musikklip og deltage i debatten om vores allesammens kirke.

Deling og print

Del dette:

Søgning