Julehjælp

Sct. Mikkels Sogns Menighedspleje modtager hvert år mange ønsker om julehjælp, mange flere end der er midler til at imødekomme ved hjælp af bidrag, der kommer ind ved indsamling ved gudstjenester.

Menighedsrådet har derfor besluttet, at sognearrangementer samt koncerter, bortset fra arrangementer med tilmelding og særlig betaling, er gratis. Deltagere ved disse arrangementer vil i stedet blive opfordret til at give et bidrag efter eget ønske til julehjælpen. Vi håber, mange på denne måde vil være med til at hjælpe andre mennesker.

Julehjælp kan søges af værdigt trængende, der er bosiddende i Sct. Mikkels Sogn. Julehjælpen består af dagligvarer til jul. Ansøgning kan afleveres på Kirkekontoret, Rosengade 4, 4200 Slagelse eller sendes med email til: sanktmikkels.sogn@km.dk.

Ansøgning skal indeholde: Navn, adresse, alder, antal hjemmeboende børn, telefonnummer, email samt begrundelse for ansøgning om julehjælp.

Ansøgningsfristen er sidste fredag i november.

 

 

Kollekt

Du kan give til kollekten ved at bruge MobilePay. Her er nummeret:

Bliv frivillig ved Sct. Mikkels Menighedsråd. Læs mere under Menighedsrådet og send os dine oplysninger:

Sjælesorg på Nettet

Sjælesorg på Nettet (SPN) er folkekirkens digitale online-tjeneste til alle, der måtte ønske en sjælesorgssamtale, som er en fortrolig samtale med en præst/sjælesørger. Sjælesorg på Nettet er mobilt i den forstand, at hvis man har sin digitale tablet, smartphone, computer eller iPad ved hånden, kan man ved at klikke sig ind på Sjælesorg.nu i åbningstiden chatte med en præst alle vegne fra, på gaden, i bussen, i toget, på arbejdspladsen, i sygesengen fra hospitalet og fra ens hjem. Man skal ikke bestille tid hos præsten eller møde personligt op men blot logge sig ind på hjemmesiden sjælesorg.nu for at få kontakt.

Klik her

Facebook

Klik her for at komme til vores Facebookside

På vores Facebook-side kan du følge med i kirkens liv, læse om vores aktiviteter, læse og høre strøtanker fra vores præster, høre musikklip og deltage i debatten om vores allesammens kirke.

Deling og print

Del dette:

Søgning

Send sikker mail til Sct. Mikkels Kirke

Tryk her: https://sikkerformular.kirkenettet.dk/contact/form?sid=7345