Koncert for indvielsen af Sct. Mikkels Kirkes renoverede orgel - søndag den 28. januar 2018 kl. 15.00

Orglet i Sct. Mikkels Kirke har i efteråret 2017 gennemgået en stor renovering og ombygning, der i alt har kostet ca. 1,9 millioner. Orglet fremstår nu teknisk og mekanisk i god form, ligesom det har fået en klanglig overhaling; en tredjedel af instrumentet – det såkaldte svelleværk – er blevet ændret i sin fysiske udformning, og har desuden fået tilføjet to nye stemmer (piberækker). Dette har ikke blot forbedret orglets klang, men ligeledes givet instrumentet en større alsidighed, således at det mere overbevisende kan realisere musik fra den romantiske periode og nyere tid.

Markeringen og fejringen af det afsluttede orgelprojekt fortsætter med koncerten søndag. d 28. januar kl. 15.00. Her spiller kirkens organist, Torben Bech Schnedler, tyske og franske romantiske orgelværker af Mendelssohn, Boëllmann og Camille Saint-Saëns i et festligt program, der byder på alt fra sarte klange til de store medrivende brus.

Torben Bech Schnedler har siden sommeren 2011 været organist ved Sct. Mikkels Kirke. Han er uddannet som organist fra Det Jyske Musikkonservatorium, hvorfra han i 2007 aflagde kandidateksamen. Han er desuden aktiv i landsdelens korliv med diverse projekter, som dirigent for både børne-og voksenkor, og har i 2011 ligeledes taget en kandidatuddannelse i korledelse ved Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole i Odense.

Bliv frivillig ved Sct. Mikkels Menighedsråd. Læs mere under Menighedsrådet og send os dine oplysninger: