Menighedsplejen i Slagelse - 'Café Stedet'

Herrestræde 26 – tlf. 58 52 93 09
Åbent: Mandag – fredag kl. 14.00 – 17.00

Daglig leder: Jørgen Hugo Jensen

Kaffestuen Café Stedet er åben for alle, der har lyst til at komme forbi og nyde en kop kaffe og en ostemad à 5 kr.

Vi lærer hinanden at kende og oplever et varmt fællesskab, hvor vi også kan dele store og små sorger og glæder i vort liv med hinanden.

Har du tid og lyst så kig ind. Vil du vide mere, kan du ringe til "Stedets" daglige leder Jørgen Hugo Jensen, tlf. 20 58 58 82, eller mail: hugo@slagelsemenighedspleje.dk

Læs mere her:

www.slagelsemenighedspleje.dk

www.facebook.com/slagelsemenighedspleje

 

Café Strik holder til i ”Stedet”. Café Strik har åbent hver anden tirsdag i ulige uger kl. 18.30 – 20.30. Her er der hygge, snak og fællesskab over kaffen eller en kop te med det medbragte strikketøj. Det koster 20 kr. pr. aften, og det er inklusiv kaffe, te og kyndig vejledning i kunsten at strikke.


Kollekt

Du kan give til kollekten ved at bruge MobilePay. Her er nummeret:

Sjælesorg på Nettet

Sjælesorg på Nettet (SPN) er folkekirkens digitale online-tjeneste til alle, der måtte ønske en sjælesorgssamtale, som er en fortrolig samtale med en præst/sjælesørger. Sjælesorg på Nettet er mobilt i den forstand, at hvis man har sin digitale tablet, smartphone, computer eller iPad ved hånden, kan man ved at klikke sig ind på Sjælesorg.nu i åbningstiden chatte med en præst alle vegne fra, på gaden, i bussen, i toget, på arbejdspladsen, i sygesengen fra hospitalet og fra ens hjem. Man skal ikke bestille tid hos præsten eller møde personligt op men blot logge sig ind på hjemmesiden sjælesorg.nu for at få kontakt.

Klik her

Facebook

Klik her for at komme til vores Facebookside

På vores Facebook-side kan du følge med i kirkens liv, læse om vores aktiviteter, læse og høre strøtanker fra vores præster, høre musikklip og deltage i debatten om vores allesammens kirke.

Deling og print

Del dette:

Søgning

Send sikker mail til Sct. Mikkels Kirke

Tryk her: https://sikkerformular.kirkenettet.dk/contact/form?sid=7345