Sogneaftener og sogneeftermiddage m.m.

 

Sct. Mikkels Menighedsråd byder velkommen til en ny sæson med mange spændende sogneeftermiddage og sogneaftener.

På grund af Covid-19 er det nødvendigt, at man tilmelder sig til højmesser og kirkens arrangementer i kirken og Pakhuset på Kirkekontoret, telefon 5852 0511.

For arrangementer i Pakhuset er der plads til op til 30 deltagere. For arrangementer i kirken er der plads til op til 125 deltagere.

 

Sogneaften i Pakhuset den 26. januar 2021 kl. 19.30 med Simon Buchwald: LAD ALT HÅB FARE, I DER GÅR HERIND. Dantes Guddommelige Komedie.

Dantes Guddommelige Komedie er angiveligt verdenslitteraturens største værk. Af kommentarer til værket overgås den kun af Bibelen. Værket er fortælling om en kærlighed, der danner grobunden for en mands rejse gennem de tre katolske dødsriger. Det er også en historie om en mands rejse i troen, en hyldest til Guds kærlighed. Denne sogneaften, som er et springbræt til forårets studiekreds, kommer til at berøre det på en og samme tid simple, men også utroligt komplekse værk – simpelt i sin ide, men fyldt til randen af Dantes eget poetiske geni og hans store videnskatalog, som rummer teologi, filosofi, psykologi og politik. Vel mødt til en rejse gennem Dantes komedie, gennem helvedet, purgatoriet og paradiset ved Simon Buchwald

 

Sogneaften i Pakhuset den 9. februar 2021 kl. 19.30: Peer Faurskov: Efesos hvor Paulus blev fængslet

Foredrag om Efesos, hvor Paulus blev fængslet. Flere af apostelen Paulus' første gerninger, som er nævnt i Bibelen, fandt sted i Efesos, ligesom han også skrev et brev til den kristne menighed i byen (senere skrev også kirkefaderen Ignatius et brev dertil). Apostelen Johannes' betydning i byen ses også ved Johanneskirken, som blev opført i 500-tallet.

 

 NB: Det er gratis at deltage i sogneeftermiddage og -aftener.

 

 

sognearrangementer - kalender

BegivenhedDato

Sogneaften i Pakhuset. Peer Faurskov: Efesos hvor Paulus blev fængslet

9. feb 19:30
21:30
9. feb 19:30 -
21:30

Kollekt

Du kan give til kollekten ved at bruge MobilePay. Her er nummeret:

Bliv frivillig ved Sct. Mikkels Menighedsråd. Læs mere under Menighedsrådet og send os dine oplysninger:

Sjælesorg på Nettet

Sjælesorg på Nettet (SPN) er folkekirkens digitale online-tjeneste til alle, der måtte ønske en sjælesorgssamtale, som er en fortrolig samtale med en præst/sjælesørger. Sjælesorg på Nettet er mobilt i den forstand, at hvis man har sin digitale tablet, smartphone, computer eller iPad ved hånden, kan man ved at klikke sig ind på Sjælesorg.nu i åbningstiden chatte med en præst alle vegne fra, på gaden, i bussen, i toget, på arbejdspladsen, i sygesengen fra hospitalet og fra ens hjem. Man skal ikke bestille tid hos præsten eller møde personligt op men blot logge sig ind på hjemmesiden sjælesorg.nu for at få kontakt.

Klik her

Facebook

Klik her for at komme til vores Facebookside

På vores Facebook-side kan du følge med i kirkens liv, læse om vores aktiviteter, læse og høre strøtanker fra vores præster, høre musikklip og deltage i debatten om vores allesammens kirke.

Deling og print

Del dette:

Søgning

Send sikker mail til Sct. Mikkels Kirke

Tryk her: https://sikkerformular.kirkenettet.dk/contact/form?sid=7345