Udsmykning i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

 

I flere år har en lang række lokale kunstnere udstillet malerier, fotos og anden kunst i Pakhuset til glæde for de mange deltagere i sognearrangementer. Foreløbig er der ikke truffet nye aftaler om udstillinger.

Menighedsrådet har besluttet i stedet præsentere billeder fra, af og med Sct. Mikkels Kirke. Nu er der kommet spændende billeder op på væggene. Hvis der blandt læserne er nogen, der er i besiddelse af billeder fra Sct. Mikkels Kirke, Pakhuset eller Kirkeladen, så vil vi meget gerne udstille dem i en periode.

Vi er så småt begyndt at samle materiale sammen til brug for omtale, når Sct. Mikkels Kirke i 2033 kan fejre 700-års fødselsdag.

Kollekt

Du kan give til kollekten ved at bruge MobilePay. Her er nummeret:

Sjælesorg på Nettet

Sjælesorg på Nettet (SPN) er folkekirkens digitale online-tjeneste til alle, der måtte ønske en sjælesorgssamtale, som er en fortrolig samtale med en præst/sjælesørger. Sjælesorg på Nettet er mobilt i den forstand, at hvis man har sin digitale tablet, smartphone, computer eller iPad ved hånden, kan man ved at klikke sig ind på Sjælesorg.nu i åbningstiden chatte med en præst alle vegne fra, på gaden, i bussen, i toget, på arbejdspladsen, i sygesengen fra hospitalet og fra ens hjem. Man skal ikke bestille tid hos præsten eller møde personligt op men blot logge sig ind på hjemmesiden sjælesorg.nu for at få kontakt.

Klik her

Facebook

Klik her for at komme til vores Facebookside

På vores Facebook-side kan du følge med i kirkens liv, læse om vores aktiviteter, læse og høre strøtanker fra vores præster, høre musikklip og deltage i debatten om vores allesammens kirke.

Deling og print

Del dette:

Søgning

Send sikker mail til Sct. Mikkels Kirke

Tryk her: https://sikkerformular.kirkenettet.dk/contact/form?sid=7345