De bedes henvende Dem til graver/kirkeværge (landsognene) eller kirkegårdskontoret (bysognene) og træffe aftale om gravsted. Såvel graver/kirkeværge som kirkegårdskontor kan oplyse dem om de udgifter, der er forbundet med et gravsted. F.eks. hvad det koster at få et gravsted renholdt af kirkegården. I tilfælde af ligbrænding kan urnen nedsættes i et allerede eksisterende gravsted. Der kan også oprettes nyt gravsted (både for kiste og for urne), eller man kan gøre brug af en fællesgrav på de kirkegårde, hvor en sådan forefindes. På de fleste kirkegårde findes foruden “ukendt fællesgrav” også en “kendt fællesgrav”. D.v.s. en fællesgrav, hvor der opsættes et gravminde over afdøde, og hvor gravstedet således er kendt. Disse fællesgrave renholdes af kirkegården imod betaling af et engangsbeløb. Graver/kirkeværge og kirkegårdskontor kan oplyse alle priser.

Adresse: Sct. Mikkels Kirkes kirkegård og kapel, Parkvej 1, 4200 Slagelse

Åbningstider og kontakt: Kontoret er åbent for personlig betjening tirsdag og torsdag fra kl. 10.00 til 13.00.

Telefoniske henvendelse vil blive besvaret dagligt mellem kl. 9 til 13
Tlf.: 58 52 05 92

Kollekt

Du kan give til kollekten ved at bruge MobilePay. Her er nummeret:

Sjælesorg på Nettet

Sjælesorg på Nettet (SPN) er folkekirkens digitale online-tjeneste til alle, der måtte ønske en sjælesorgssamtale, som er en fortrolig samtale med en præst/sjælesørger. Sjælesorg på Nettet er mobilt i den forstand, at hvis man har sin digitale tablet, smartphone, computer eller iPad ved hånden, kan man ved at klikke sig ind på Sjælesorg.nu i åbningstiden chatte med en præst alle vegne fra, på gaden, i bussen, i toget, på arbejdspladsen, i sygesengen fra hospitalet og fra ens hjem. Man skal ikke bestille tid hos præsten eller møde personligt op men blot logge sig ind på hjemmesiden sjælesorg.nu for at få kontakt.

Klik her

Facebook

Klik her for at komme til vores Facebookside

På vores Facebook-side kan du følge med i kirkens liv, læse om vores aktiviteter, læse og høre strøtanker fra vores præster, høre musikklip og deltage i debatten om vores allesammens kirke.

Deling og print

Del dette:

Søgning

Send sikker mail til Sct. Mikkels Kirke

Tryk her: https://sikkerformular.kirkenettet.dk/contact/form?sid=7345