Bliv frivillig ved Sct. Mikkels Menighedsråd

Flere gange om året afvikles større arrangementer i Sct. Mikkels Kirke og i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård,  og ved disse lejligheder søger vi frivillige, som vil give en hånd med.  Kirketjenerne og medlemmer af menighedsrådet medvirker altid, men der er plads til flere. Vi har allerede fået aftaler med en række frivillige, men håber at flere får lyst til at deltage i ordningen.

 

Sct. Michaels nat, krybbespil, julegudstjenester, fastelavn og konfirmationer er eksempler på aktiviteter, hvor praktisk assistance er velkommen. En stor del af året er der kirkekaffe efter højmessen om søndagen.

 

Om sommeren er det udendørs, når vejret tillader det, og kaffen brygges af frivillige i en turnusordning. Her er der stadig ledige pladser på vagtskemaet. Ved vore mange sogneeftermiddage og –aftener kan vi bruge medværter.

 

Send os navn, telefonnummer og e-mail, så vil du blive kontaktet. (Brug rubrikken til højre).

 

Du kan også kontakte os ved at sende en mail til formanden@sctmikkels.dk eller ring på tlf. 51 53 90 68.

 

 

Kollekt

Du kan give til kollekten ved at bruge MobilePay. Her er nummeret:

Bliv frivillig ved Sct. Mikkels Menighedsråd. Læs mere under Menighedsrådet og send os dine oplysninger:

Sjælesorg på Nettet

Sjælesorg på Nettet (SPN) er folkekirkens digitale online-tjeneste til alle, der måtte ønske en sjælesorgssamtale, som er en fortrolig samtale med en præst/sjælesørger. Sjælesorg på Nettet er mobilt i den forstand, at hvis man har sin digitale tablet, smartphone, computer eller iPad ved hånden, kan man ved at klikke sig ind på Sjælesorg.nu i åbningstiden chatte med en præst alle vegne fra, på gaden, i bussen, i toget, på arbejdspladsen, i sygesengen fra hospitalet og fra ens hjem. Man skal ikke bestille tid hos præsten eller møde personligt op men blot logge sig ind på hjemmesiden sjælesorg.nu for at få kontakt.

Klik her

Facebook

Klik her for at komme til vores Facebookside

På vores Facebook-side kan du følge med i kirkens liv, læse om vores aktiviteter, læse og høre strøtanker fra vores præster, høre musikklip og deltage i debatten om vores allesammens kirke.

Deling og print

Del dette:

Søgning

Send sikker mail til Sct. Mikkels Kirke

Tryk her: https://sikkerformular.kirkenettet.dk/contact/form?sid=7345