Læs vores informationsmateriale om valgforsamlingen og menighedsrådsvalget.

  • Om menighedsrådet. Dobbeltsidet pjece i A5. Klik her
  • Er menighedsrådsarbejde noget for dig? Dobbeltsidet pjece i A5. Klik her
  • Valgplakat i A4. Klik her
  • Valgsang i A4. Klik her

 

Resultat af menighedsrådsvalg

 

Følgende personer er ved valgforsamlingen den 15. september 2020 indvalgt som medlemmer i menighedsrådet for Sct. Mikkels Kirke for en 4-årig periode: Jonas Aagaard Dinesen, Louise Køhler Olsen, Jette Rasmussen, Theis Schønning Johansen, Ole Peter Winkel, Anne Kristine Selchou Raaholt, Robert Andreas Kronberg, Asger Nygaard, Anders Sommer, Eva Solvejg Nielsen, Per Henschel Madsen og Lasse Otto Aufeldt.

 

Det er muligt at udløse et afstemningsvalg. Dette gøres ved senest den 13. oktober 2020 at indlevere en kandidatliste. Kandidatlister skal udarbejdes på en af Kirkeministeriet godkendt formular. Kandidatlister skal indeholde navne m.v. på 12 kandidater, der opstiller for en valgperiode på 4 år. Kandidatlister skal være underskrevet af 12 stillere, med mindre listen følger valgforsamlingens resultat. Der henvises til Lovbekendtgørelse 12 af 8. januar 2020 om Lov om valg til menighedsråd og Cirkulære 9014 af 10. januar 2020 om afstemningsvalg ved valg til menighedsråd. Et eventuelt afstemningsvalg afholdes den 17. november 2020.

 

Kandidatlister indleveres til Valgbestyrelsen via Sct. Mikkels Kirkes kirkekontor, Rosengade 4, 4200 Slagelse, i kontorets åbningstid mandag-fredag kl. 09.00-13.00. Tirsdag tillige 15.30-17.30.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs vores informationsmateriale om valgforsamlingen og menighedsrådsvalget.

Om menighedsrådets arbejde. Dobbeltside pjece i A5.  Klik her

Er menighedsrådsarbejde noget for dig ? Dobbeltside pjece i A5. Klik her

Valgplakat. Klik her

Valgsang. Klik her

 

 

Kollekt

Du kan give til kollekten ved at bruge MobilePay. Her er nummeret:

Bliv frivillig ved Sct. Mikkels Menighedsråd. Læs mere under Menighedsrådet og send os dine oplysninger:

Sjælesorg på Nettet

Sjælesorg på Nettet (SPN) er folkekirkens digitale online-tjeneste til alle, der måtte ønske en sjælesorgssamtale, som er en fortrolig samtale med en præst/sjælesørger. Sjælesorg på Nettet er mobilt i den forstand, at hvis man har sin digitale tablet, smartphone, computer eller iPad ved hånden, kan man ved at klikke sig ind på Sjælesorg.nu i åbningstiden chatte med en præst alle vegne fra, på gaden, i bussen, i toget, på arbejdspladsen, i sygesengen fra hospitalet og fra ens hjem. Man skal ikke bestille tid hos præsten eller møde personligt op men blot logge sig ind på hjemmesiden sjælesorg.nu for at få kontakt.

Klik her

Facebook

Klik her for at komme til vores Facebookside

På vores Facebook-side kan du følge med i kirkens liv, læse om vores aktiviteter, læse og høre strøtanker fra vores præster, høre musikklip og deltage i debatten om vores allesammens kirke.

Deling og print

Del dette:

Søgning